Версія для друку Версія для друку

З високим покликанням педагога

21 січня принесло промовисту дату у життєвий календар талановитої розумної, толерантної, життєрадісної, вимогливої, високопорядної людини – Наталії Юріївни Сокол. Щедра доля подарувала славні роки. Життя – як вишитий рушник, що виграє різними барвами. Педагог, викладач, вчитель, порадник, наставник… Важко підібрати потрібні слова, щоб описати цю людину. Людину, яка віддала шкільній ниві не тільки багато років свого життя, а й свій талант і часточку серця. Природа наділила Наталію Юріївну доброзичливим характером, до болю чесним і відкритим серцем, творчим розумом, енергією, великою працездатністю і працелюбством. Про неї можна сказати, що вона народилась тоді, коли Бог роздавав роботу. Навіть найменшу справу вона завжди робить завзято і з натхненням.  Вона стала «світовою зорею» на творчому небосхилі.
За плечима Наталії Юріївни – багатолітній досвід роботи в колективі Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Своєю наполегливою працею, високим професіоналізмом, талантом й мудрістю умілого керівника, почуттям відповідальності вона здобула заслужений авторитет серед освітян краю. Відданою працею освятила життєвий шлях тисячам своїх учнів.
Цієї зими вона приймає найщиріші слова подяки та вітання від своїх вихованців та колег Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2. Це – найвища дяка за її сподвижницький труд, за теплоту душі, за недоспані ночі.
Шановна Наталіє Юріївно!
Педагогічний колектив Іршавського ЗЗСО І – ІІІ ст. № 2 щиросердечно висловлює слова вдячності і щиро вітає Вас з цієї приємної нагоди! Від усієї душі бажаємо вам міцного здоров›я, оптимізму, благополуччя, добра. Нехай кожен прожитий день буде світлим і радісним, сповнений теплом та любов’ю близьких і рідних людей. Бажаємо справжнього людського щастя і щедрої долі, невичерпної енергії і оптимізму. Нехай Господь буде завжди з вами та дарує многії щасливії літа!

Ваш отзыв

Ваш коментар