Версія для друку Версія для друку

Відбулось друге засідання дев’ятнадцятої сесії районної ради VII скликання

26 грудня відбулося друге засідання дев’ятнадцятої сесії районної ради VII скликання.
Попередньо депутатами проведено засідання бюджетної комісії та президії. У роботі сесії взяли участь працівники виконавчого апарату районної ради, структурних підрозділів райдержадміністрації, установ і служб району, правоохоронних органів, сільські голови. 
Перед затвердженням порядку денного присутні вшанували пам›ять загиблих бійців, які захищають країну в зоні проведення антитерористичної операції.
Депутатами районної ради підтримано внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2018 рік», затверджено Систему оплати праці керівника комунального некомерційного підприємства «Іршавський центр первинної медичної допомоги», затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану даного підприємства.
Голова районної ради Віктор Симканинець вручив грамоти і подяки Закарпатської обласної та Іршавської районної рад з нагоди Дня місцевого самоврядування окремим районним депутатам, сільським головам і депутатам сільських рад за сумлінну працю та виявлений професіоналізм. Також почесною грамотою Закарпатської обласної ради було відзначено і голову Іршавської районної ради Віктора Симканинця.
Прес-служба райради.

Ваш отзыв

Ваш коментар