- Нове життя - https://nz-ir.com -

Медична реформа первинної ланки в районі – лідер в своїй галузі

Підсумовуючи роботу, яку провело за рік комунальне некомерційне підприємство «Іршавський центр первинної медичної допомоги», в структуру якого входять 30 амбулаторій та 13 ФАПів, хочеться перед жителями Іршавського району прозвітувати і всім висловити велику подяку, хто був і є задіяний у медичній реформі.
Станом на 17 грудня підписано 66 500 декларацій, що становить 66% від загальної кількості населення нашого району. В електронній системі «Е-Heаls» зареєстровано 53 сімейних лікаря, які активно цілий рік укладали декларації з населенням. Хочеться відзначити наших лідерів-медиків сімейної медицини, які набрали максимальну кількість декларацій 1800, а саме: Фельцан І.І., Данканич Г.В, Воробканич О.П., Мельник М.М., Вакуленко Г.І, Шелельо М.П., Бурч Н.В., Данашевська Л.В., Верецкі О.М., Жабур Г.В., Дочинець В.В., Янчій Н.В., Половка Г.В. А в середньому, на одного сімейного лікаря припадає 1275 декларацій.
Велику допомогу у впровадженні медичної реформи, які повірили нам, надали міський та сільські голови, які «заглибились» у реформу первинної ланки і допомогли нам у матеріальному забезпеченні амбулаторій. Це високоповажні, людяні, толерантні посадовці, які вболівають за надання медичних послуг жителям своїх сіл і міста. Це Бобик С.С., Павлище В.В., Кузьма В.Ю., Васько М.І., Зейкан В.С., Станинець М.М., Лендєл Н.М., Худа А.В., Сочка І.М., Симканич В.М., Коцовський Н.І., Штефко М.Д., Шпортень В.І., Бабинець Ю.І., Кузан Ю.Ю.
Оксана Булеза,
головний лікар КНП «ІЦПМД».