Версія для друку Версія для друку

Районну газету – у кожну бібліотеку

За таким принципом уже впродовж кілька років працює відділ культури райдержадміністрації. Це робимо для того, аби жителі найвіддаленіших населених пунктів могли зайти в культосвітній заклад і прочитати газету «Нове життя».
Районний часопис приваблює тим, що він подає найрізноманітнішу інформацію про життя Іршавщини. Хіба не цікаво було дізнатися читачам про проведення в недільній школі с. Приборжавське вшанування пам’яті лауреата Шевченківської премії, відомого скульптора Василя Свиди, доля якого пов’язана із селом – у 30-их роках минулого століття він працював над створенням іконостасу за власним ескізом.
Зі сторінок видання також було приємно дізнатися про нагородження орденом «Єдність і слава» кількох наших земляків. Серед них уже давно відома на теренах України керівник народного самодіяльного дитячого фольклорного ансамблю «Кирниченька» Едіта Токар-Канчій та лікар-стоматолог Ольга Водославська.
Мало хто знає, що в Підгірному проживає поетеса Олена Демчик, а в Климовиці – Наталія Шаленик. Обидві вже порадували своїх шанувальників новими книжками.
Газета розповіла про проведення свята партизанської слави у с. Чорний Потік. Вона своєю публікацією ніби нагадала, що не треба забувати тих, хто визволяв нашу землю від коричневої чуми.
У «Новому житті» сотні цікавих інформацій, які розповідають про життя району. Щоб бути в курсі подій, ми передплатили вже понад 50 примірників на наступний, 2019 рік!
Олена ІСАК,
начальник відділу культури РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар