Версія для друку Версія для друку

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА

Не перестають нас приємно дивувати вихованці голови мотоклубу Іршави Івана Вірага. Вони повертаються з різного рівня змагань із нагородами, приносячи добру славу клубові та рідному місту. Владислав Віраг займається вже три роки. Неодноразово займав перші місця на різних гонках. Виступає у класі 250 кубічних сантиметрів. Він добре мотивований, завжди прагне до перемоги, викладається на всі сто відсотків. Не менш успішно здобуті на тренуваннях навики застосовує на практиці Станіслав Мейсарош. Лише за півтора сезону показує дуже хороші результати. Виступає у класі 50 кубічних сантиметрів. Як каже Іван Віраг, мотокрос – спорт не з легких. Він потребує наполегливості, витримки, непереборного бажання бути серед лідерів. Тому хлопцям доводиться не легко. Видно, що вони над собою добре працюють.
Ось і нещодавно відбувалось чергове захоплююче спортивне дійство. Двадцять п’ятого – двадцять шостого серпня цього року у м. В. Березний проводили ІVетап кубка України (західний регіон) та XXXIV міжобласні змагання з мотокросу. Позмагатися було чимало охочих з різних міст України та Закарпаття. Участь у цих змаганнях взяли спортсмени з Чернівців, Луцька, Івано-Франківська, Ковеля, Рівного, Львова, Ужгорода, Хуста, Бичкова, Мукачова, В. Березного, Виноградова, Берегова, а також з Іршави.
Іршавчани були серед лідерів. Владислав Віраг та Станіслав Мейсарош зайняли перші місця. Роман Коцюба посів друге місце.
За словами Івана Вірага, траса була не з легких. Складності додало й те, що у другому заїзді випав дощ. За таких умов їздити на гонках на мотоциклі дуже не просто. Виступом іршавських мотокросменів залишився задоволеним.
Вл. інф.

Ваш отзыв

Ваш коментар