Версія для друку Версія для друку

Медична реформа в районі: перші результати

Комунальне некомерційне підприємство «Іршавський центр первинної медичної допомоги» проходить всі етапи медичної реформи, а саме: у систему «Електронне здоров’я» зареєстровано 43 заклади (АЗП-СМ, ФАП-и), зареєстровано 53 сімейні лікарі і станом на 14.08.2018 року укладено 44 279 декларації з мешканцями нашого району, що становить 44% від загальної кількості населення. Тому хочу звернутися до всіх жителів включитися до укладання декларацій з сімейними лікарями. Із собою мати: паспорт, ідентифікаційний номер, діти до 14 років свідоцтво про народження та мобільний телефон.
Троє сімейних лікарів, а саме: Фельцан І.І. – АЗП-СМ с.Сільце, Бурч Н.В.- АЗП-СМ с.Доробратово, Воробканич О.П. – АЗП-СМ с.Білки – мають максимальну кількість укладених декларацій (2000 пацієнтів) і система Е-хелс не дозволяє укладати їм більше декларацій, тому хочемо попросити всіх Вас обрати сімейного лікаря і долучитися разом з нами до медичної реформи, щоб охопити більше населення нашого району.
Сімейний лікар є агентом вашої сім’ї, який веде медичний супровід з народження до останніх хвилин життя. Кожен житель нашого району повинен мати надійного агента – сімейного лікаря, якому він довірить своє здоров’я. Якщо при укладанні декларацій у Вас виникнуть якісь спірні питання або непорозуміння, не можете обрати сімейного лікаря, будемо раді Вам допомогти і надати правильну інформацію! (0665639469, каб.409, 4 поверх поліклінічного відділення).
Бажаємо міцного здоров’я !

Оксана БУЛЕЗА,
головний лікар

Ваш отзыв

Ваш коментар