Версія для друку Версія для друку

Пішохідний міст, на який чекають іршавчани

Торік депутати міської ради на 1-ій сесії 8 скликання ІІІ пленарного засідання прийняли рішення «Про виділення коштів на фінансування проекту будівництва пішохідного мосту між вулицею Першотравнева та територією Свято-Іллінського храму. З того часу промайнув рівно рік, а віз і нині там.
За коментарем ми звернулися до депутата міської ради Віктора Товстого.
– У зв’язку з численними проханнями мешканців м. Іршава, прихожан Свято-Іллінського храму та його настоятеля отця Михаїла я просив включити до порядку денного чергової сесії Іршавської міської ради проект рішення щодо виділення коштів на фінансування проекту будівництва пішохідного мосту між вулицею Першотравнева та територією Свято-Іллінського храму. Дане прохання в 2016 році було підтримано депутатами міськради цього скликання та мешканцями м. Іршава.
Міст, яким наразі користуються іршавчани, щоб перейти річку Іршавку в районі Свято-Іллінського храму є залізничним і для пішоходів, велосипедистів та батьків з дитячими візками, а саме: перебуває в аварійному стані, без капітального ремонту, без захисних поручнів, без належного пішохідного покриття та є занадто вузьким для зручного використання його як пішохідного мосту
Проблема й справді чекає свого вирішення. Якщо вдень ще так-сяк можна пройтися пішохідним мостом, то вночі це зробити вкрай небезпечно. Добре, що не сталася ще біда. Але до біди – один крок. Тому міська влада повинна чимскоріше братися за вирішення даного питання. Інакше лиха не оминути.
Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар