- Нове життя - https://nz-ir.com -

І відпочинок для душі, і можливість поласувати ухою

Минулої суботи на базі готельно-ресторанного комплексу «Тиса», що в Іршаві, проходили районні змагання з рибної ловлі для людей з обмеженими фізичними можливостями.
Перед стартом головний суддя Василь Турянин ознайомив усіх учасників із правилами змагань. Показати майстер-клас було відведено протягом двох годин. Дозволялося ловити рибу на будь-яку наживу, але тільки на оду вудку. Звісно, кожен вдома заготовив наживку.
Змагання проходили тихо, рибалки мовчки спостерігали за поплавками. Найбільший успіх випав на долю Артура Решка з Приборжавського і Петра Сака із Сільця. Вони поділили між собою відповідно перше місце. Другу сходинку посіли Іван Вербич з Приборжавського та Іван Бойко з Осою. Третіми були Михайло Ісак з Приборжавського і Федір Бойко з Осою.
Переможців змагань привітав голова районної ради Віктор Симканинець. Він вручив їм грамоти райради. Задоволений виступом учасників і голова районного Товариства інвалідів Михайло Ісак. Він сказав, що змагання такого рівня проводяться в районі вже вдев’яте. Вони показали, що кількість учасників постійно зростає. Це не тільки відпочинок для душі, а й можливість поласувати свіжиною.
Чимало гарних слів було сказано на адресу депутата районної ради Сергія Лупака. Він створив належні умови для проведення таких престижних змагань, кожному учаснику вручив цінний подарунок, а також пригостив ухою.
У всіх, хто побував того дня на озері, залишилось чимало емоцій і вражень. Вони обов’язково повернуться сюди знову.

Василь ШКІРЯ