- Нове життя - https://nz-ir.com -

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

27 червня, у сесійному залі засідань відбулося урочисте зібрання з нагоди вшанування в районі 22- ї річниці Дня Конституції України та 73-ї річниці входження Закарпаття до складу України. Участь у заході взяли голова райдержадміністрації Олександр Горін, голова районної ради Віктор Симканинець, перший заступник голови райдержадміністрації  Іван Семак, керівник апарату РДА Олег Козенюк та численні поважні гості.
Урочисте зібрання традиційно відкрилось під звуки Гімну України. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам›ять наших героїв, які загинули у мирний час у нашій Україні.
Після цього, учениця Греблянської ЗОШ І-ІІ ст. Сандор Єва та учениця Осійської ЗОШ І-ІІІ ст. Юрина Марія почесно понесли квіти до підніжжя пам’ятника в центрі м. Іршави «Борцям за свободу і незалежність України, Героям Небесної сотні та загиблим в АТО».
Із вітальним словом виступив голова районної державної адміністрації Олександр Горін, який наголосив на важливості відзначення державного свята – Дня Конституції. Конституція України наголошує на абсолютних цінностях людини, її житті, здоров’ї, честі, гідності, недоторканості та безпеці. 
На урочистостях керівники району за вагомий особистий внесок у справу захисту конституційних прав і cвобод громадян району, зміцнення державності в Україні, багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Дня Конституції України спільними  грамотами райдержадміністрації та райради, нагрудним знаком   відзначили  учасників АТО,  волонтерів, ветеранів Другої світової війни, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, активістів, державних службовців.
Прес-служба РДА.