Версія для друку Версія для друку

НА ІРШАВЩИНІ ВІДБУВСЯ КРИЖАНИЙ ГРАДОБІЙ, ЯКИЙ ПОШКОДИВ СОТНІ БУДИНКІВ

12 червня над селами Іршавського району пронісся сильний градобій, який завдав чималої шкоди. Особливо постраждало с. Брід, де за попередніми даними пошкоджено: 280 приватних будинків, школу, амбулаторію, сільську раду, релігійні та соціальні будівлі.
За словами місцевих, злива з градом пройшла 12 червня, близько 14:00 к.ч. Град розміром як куряче яйце потрощив скло на автомобілях, а також побив шифер на дахах будинків. Майже всюди, де були пошкоджені дахи, вода просочувалася до житлових будинків, мешканці, хто як міг, рятував свої будівлі.
 У зв’язку з стихійним лихом в Іршавській РДА терміново було проведено засідання штабу з питань запобігання та оперативного реагування на надзвичайні ситуації і  пожежі,  де було обговорено ситуацію, що склалася та запропоновано шляхи її вирішення.
Голова райдержадміністрації Олександр Горін контролює хід усунення наслідків негоди. Разом із заступником голови та керівником апарату РДА вони виїхали до с. Брід, де оцінили рівень нанесених збитків, надали практичну допомогу Брідській сільській раді щодо оформлення актів нанесених збитків та поспілкувалися з мешканцями, які постраждали від стихійного лиха. Наразі з комісіями сільських рад складаються відповідні акти про нанесені збитки, інформація узагальнюється, після чого її буде передано до обласної державної адміністрації.

Ваш отзыв

Ваш коментар