Версія для друку Версія для друку

Проведено військово-патріотичну гру “Сокіл” («Джура»)

29 травня в урочищі Ставліш відбувся I районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл «Джура». Метою змагань є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання молоді на основі традицій українського козацтва.
Змагання пройшли в 9 етапів: конкурс строю та пісні «Впоряд», інтелектуальна гра-вікторина «Відун», стрільба із пневматичної зброї «Стрільба», тактична гра на місцевості з елементами топографії (умовні знаки топографічних карт) та орієнтування «Теренова гра»(рух за легендою), надання першої долікарської допомоги та транспортування потерпілого «Рятівник», туристсько-спортивна смуга перешкод «Туристськими стежками», козацька забава «Перетягування линви», тренування дій на вогневому рубежі: підготовка до виконання вправ стрільб з автомата АК-47, розбирання та збирання зброї.
Вітали учасників гри голова районної ради Віктор Симканинець, радник голови районної ради Юрій Фельцан, голова райдержадміністрації Олександр Горін, начальник відділу освіти РДА Єлизавета Яцканич, директор районного центру позашкільної роботи Іван Терпай. Побажали усім позитивних емоцій від змагань та корисного обміну досвідом. Зауважили, що даний захід для молоді є чудовим приводом продемонструвати свої здібності та навички в краєзнавчій галузі, а також стане незабутнім спогадом.
Після офіційної частини розпочалося представлення 20-ти команд і власне змагання. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами Іршавського районного центру позашкільної роботи.

Прес-служба райради

Ваш отзыв

Ваш коментар