Версія для друку Версія для друку

ВИСОКА ВІДЗНАКА ОБЛАСТІ

Редактор районної газети «Нове життя» на початку тижня відзначив свій славний ювілей – 60-річчя. Чисельні вітання, поздоровлення і пошанівки були увінчані високою відзнакою Закарпатської обласної державної адміністрації. Розпорядженням голови «Про нагородження Почесною Грамотою обласної державної адміністрації» «За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток журналістики в області, високу професійну майстерність та в зв’язку з 60-річчям від дня народження нагородити: Почесною Грамотою обласної державної адміністрації Шкірю Василя Васильовича.
В редакції нагороду Василеві Васильовичу за дорученням Геннадія Геннадійовича Москаля вручив голова районної державної адміністрації Олександр Васильович Горін. Разом із ним вітали ювіляра та щедро бажали йому здоров’я та творчих успіхів заступник голови РДА І.І. Мошкола та керівник апарату О.В.Козенюк.
Особисто при колективі районного часопису вітав редактора та вручив йому нагороду від районної ради голова райради В.А.Симканинець та його радник Ю.І.Фельцан.
Серед іменитих та шанованих гостей свого колегу приїхали привітати із Ужгорода голова Закарпатської обласної організації Спілки письменників України В.П. Густі та його попередник П.М.Ходанич і поетеса Л.П.Повх.

Вл. Інформація

Ваш отзыв

Ваш коментар