Версія для друку Версія для друку

Успішний виступ «сімейників»

Минулого тижня на ужгородському стадіоні «Авангард» відбулися фінальні змагання XVIII обласної спартакіади працівників закладів охорони здоров’я та лікувально-оздоровчих закладів області.
Змагання проводилися з 14 видів спорту. В них взяли участь близько 800 спортсменів, які представляли 44 команди з усіх куточків Закарпаття.
Вдало, як і торік, на цих змаганнях виступила команда комунального закладу «Іршавський центр первинної медико-санітарної допомоги». Загалом, сімейні медики вибороли 5 призових місць.
У сімейних стартах 2 місце посіла сім’я Зейкан, покращивши на одну позицію минулорічний результат. У гирьовому спорті, у категорії до 70 кг, 2 місце виборов Володимир Форкош. Не підвів свою команду і капітан, завідувач АЗП-СМ с. Сільце Іван Іванович Фельцан, який у змаганнях з армреслінгу в категорії понад 90 кг виборов «бронзу».
Враховуючи здобуте «срібло» у 2015-2016 роках та «золото» у 2017-ому, цьогоріч вже має весь комплект медалей спартакіади.
У легкоатлетичному кросі у забігу на 300 м 3 місце зайняла ще одна представниця Сілецької амбулаторії – сімейна медсестра Ірина Онисько, яка повторила минулорічний успіх. У змаганнях з плавання на дистанції 50 м вільним стилем 3 місце виборов Богдан Форкаш.
Вдало виступила команда з міні-футболу, яка на груповому етапі попала у «групу смерті» із дуже сильними командами. Зігравши внічию з футболістами Сваляви 2:2, обігравши минулорічного переможця – команду санаторію «Синяк» 4:2 та команду Великого Березного – 3:2, наша команда з першого разу вийшла в півфінал, де у запеклому поєдинку поступилася футболістам обласного тубдиспансеру з рахунком 1:2. У матчі за 3 місце у серії пенальті наші футболісти програли команді Мукачівського центру ПМСД.
Хороші результати показали наші спортсмени з шашок, як серед чоловіків, так і жінок, які зайняли 5 місце (Петро Осійський – завідувач АЗП-СМ с. Довге та Ганна Король – молодша медсестра АЗП-СМ с. Сільце).
У командному заліку у підсумку XVIII обласної спартакіади команда Іршавського центру первинної медико-санітарної допомоги виборола сьоме місце серед 44 команд-учасниць, а серед закладів первинної медико-санітарної допомоги – 1 місце.
Дуже відповідально до проведення спартакіади віднеслися головний лікар КЗ «ІЦПМСД» Оксана Булеза та голова первинної профспілкової організації Марія Зейкан, які екіпірували команду та організували проїзд на змагання та харчування спортсменів.

В’ячеслав БАЛАНДІН, учасник змагань.

Ваш отзыв

Ваш коментар