Версія для друку Версія для друку

Тепло і сердечність проявляє влада і громадськість

Іван Васильович Попович із Ільниці – найстарший дідик і прадідик, учасник бойових дій у Другій Світовій Війні, ветеран шахтарської праці. На життєвому шляху вже дев’яносто друга весна. Незабутній День Перемоги ветеран війни і праці зустрів у колі родини, разом з дружиною Марією Григорівною, ветераном освітянської справи.
Гріх було би сказати, що наші ветерани ІІ Світової війни обділені повсякденною увагою в першу чергу рідних, працівників соціальних служб, в цілому владних керівників різного рівня. Проте, ці заслужені й авторитетні старожили якось по-особливому сприймають особисті відвідини, поздоровлення від керівників громади, де вони проживають. Надзвичайно тепло відбулася така зустріч цього року 9 травня у родині Івана Васильовича Поповича із Ільниці.
З привітаннями й подарунками та щонайщирішими добрими побажаннями завітали до поважних трударів сільський голова Василь Павлище, його заступник Іван Васильцюн, художник і журналіст Василь Ловска. До свята долучився і син Володимир.
В пам’яті відтворювали будні війни, поранення, контузії, товаришів-однополчан, повоєнні важкі роки колективізації, відбудова промисловості й господарства. Згадувалась і молодість, романтика, наповнена оптимізмом і впевненістю у майбутнє.

Василь Ловска.

Ваш отзыв

Ваш коментар