- Нове життя - https://nz-ir.com -

Берегиня роду і народу

З успіхом пройшло виїзне свято до Дня матері в бібліотечній системі району на базі бібліотеки – філії с. Імстичово завідувач бібліотеки-філії (О.Гойда). Привітали бібліотекарів директор КЗ «Іршавська ЦРБС» М. Бобик, секретар сільської ради М. Зейкан завідувач методичним відділом Л. Бровді, голова профкому бібліотечних працівників М. Федоричко.
Материнське серце, материнські натруджені руки… Скільки магічності і теплоти вміщують ці слова, скільки ніжних слів створила народна уява про жінку – матір. І не перерахувати. А ще кожен знаходить у своєму серці власні ,особливі слова,намагаючись передати через них свою любов та повагу до матінки.
Приємною несподіванкою для присутніх стали виступи художньої самодіяльності будинку культури с. Імстичово (зав. клубом Зейкан Г. О.) прозвучала пісня «Мамина співанка» у виконанні Корпош О., вокальний ансамбль дівчат виконав пісню «Карпатський дощ», а також прозвучав власний вірш Довбак Є. «Елегія про маму».
Надзвичайно приємні враження залишилися у працівників бібліотечної системи від відвідування православної церкви Різдва Божої Матері та Михайлівського греко-католицького монастиря.
Хай святиться у наших серцях, помислах і ідеях священне слово Мама.

Каріна ЮРІНА,
завідувач відділом
комплектування.