- Нове життя - https://nz-ir.com -

Випускник-благодійник

Школа посеред лісу. Йти до неї по дорозі досить далеко, то ж учні долають шлях навпростець: лісом, долинами, садами, протоптуючи стежки, які згодом стають такими рідними. Ця місцевість славиться мальовничими краєвидами. Йдучи зі школи додому або навпаки, можна фантазувати, мріяти, уявляти – нічого не відволікає. Ці стежки славляться і тим, що саме ними колись ходили до школи зараз відомі, талановиті, успішні, амбіціозні, відомі бізнес-леді, державні діячі, художники, успішні майстрині, лікарі, письменники, ті, що стали для дітей прикладом для наслідування.
Відомо, що благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро. Приємно відзначити, що вже другий рік поспіль колишній випускник (1979-1980 н.р.) Великораковецької ЗОШ I-II ст., а нині керівник ТОВ «Хустфарм» – мережі аптек Закарпаття, Василь Васильович Кузьма, робить благодійні внески у розвиток освіти.
Ця людина підтримує і заохочує дітей до навчання, виділяючи грошові премії тим учням, які захищають честь школи, які прославляють свою родину, свій край – справжнім патріотам України.
Благодійник вважає, що стимулювати школярів до навчання це святий обов’язок кожного, тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Адже діти – наш найдорожчий скарб, наша гордість і опора, надія на світле майбутнє держави, віра у прийдешні дні. Щоб учням було комфортно навчатися, частину коштів Василь Васильович виділяє на благоустрій рідної школи.
Дирекція
Великораковецької ЗОШ I –II ступенів.