Версія для друку Версія для друку

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ПЕРЕВІЗНИКАМИ

26 квітня, заступник голови РДА Іван Мошкола та начальник відділу містобудування та архітектури Володимир Штумф, провели нараду з перевізниками, які виконують рейси на маршрутах, що не виходять за межі району.
На нараді порушені питання про проведення операції «Перевізник». Керівники наголосили на дотриманні безпечних умов перевезення пасажирів. Рекомендовано кожному перевізнику переглянути документацію (паспорти маршрутів, технічний стан транспортів, стан здоров’я водіїв).
Також на нараді обговорювалися питання по перевезенню пасажирів нелегальними перевізниками. Прийнято рішення при виявленні нелегальних перевізників невідкладно інформувати райдержадміністрацію, яка є організатором перевезення пасажирів на місцевих маршрутах.
Перевізниками було звернуто увагу на поганий стан доріг, у зв’язку з чим є обґрунтовані випадки порушення графіків на окремих маршрутах, та необхідності облаштування місць зупинок автобусів, асфальтування обочин та встановлення дорожніх знаків, якими позначаються зупинки громадського транспорту.

Ваш отзыв

Ваш коментар