Версія для друку Версія для друку

Так тримати, Білківський професійний аграрний ліцею!

У селі Білки на лівому березі річки Боржава розташований єдиний в районі навчальний заклад, де можна здобути освіту і професію, — це Білківський професійний аграрний ліцей.
Нещодавно, двадцять п’ятого квітня, на базі цього ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності за спеціальністю «Муляр», в якому взяли участь учні професійних технічних закладів усієї Закарпатської області.
У конкурсі здобув перемогу учень Білківського професійного аграрного ліцею, гр. МШЛП-31 Ігор Сас (майстер виробничого навчання Ірина Олександрівна Попович).
Майстер виробничого навчання Ірина Попович щиро дякує журі Горячовій Л.Б., Яцканичу І.П. та Попдякуник М.І. за об’єктивну оцінку виконаних учнями робіт, а учням Сас І.І. та Вербич І.В. — за здобуття перемоги та прийняття участі в конкурсі.
Бажаємо переможцю ІІ етапу конкурсу Сас І.І. зайняти призове місце в І етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності, який відбудеться 16-17 травня в м. Рівне. Переживатимемо за нього та триматимемо кулаки.
Дружній колектив педагогів та учнів Білківського професійного аграрного ліцею запрошує всіх випускників 9 класів на навчання в цьому прекрасному закладі.

Ваш отзыв

Ваш коментар