Версія для друку Версія для друку

Старт медичної реформи

Комунальний заклад «Іршавський центр первинної медико-санітарної допомоги» розпочав старт медичної реформи в районі, а саме: у систему «Електронне здоров’я» зареєстровано 40 закладів (АЗП-СМ, ФАП-и) із 43, зареєстровано 33 сімейних лікарів із 54 та укладено 1355 декларації з мешканцями району станом на 30.04.2018 року. На жаль, не всі медичні заклади району забезпечені комп’ютерною технікою та інтернет- зв’язком, але питання в процесі вирішення, і медичній реформі в районі бути!
Запрошуємо жителів Іршавського району активно долучатися до приписної компанії по укладенню договорів з сімейними лікарями. Із собою мати: паспорт, ідентифікаційний номер, діти до 14 років свідоцтво про народження та мобільні телефони.
Укладання декларацій із сімейними лікарями немає географічної межі, але ви повинні зробити для себе правильний вибір.
Хочеться побажати всім вам обрати сімейного лікаря і вступати разом з нами в медичну реформу. Сімейний лікар є агентом вашої сім’ї, який веде медичний супровід з народження до останніх хвилин життя. Тому хочеться, щоб кожен житель нашого району мав надійного агента – сімейного лікаря. якому він довірить своє здоров’я.
Бажаємо міцного здоров’я і чекаємо кожного мешканця у сімейного лікаря!

Оксана Булеза,
головний лікар.

Ваш отзыв

Ваш коментар