Версія для друку Версія для друку

«Ярмарок кар’єри»

19 квітня у сесійній залі районної ради відбувся семінар «Ярмарок кар’єри», організований районним центром зайнятості. Участь у ньому взяли працівники установ і служб району, учнівська молодь, запрошені, громадськість.
Присутні заслухали інформацію про вільні робочі місця на підприємствах, організаціях та установах, соціальні послуги для громадян, працевлаштування для осіб з обмеженими фізичними можливостями, основи трудового законодавства тощо.
Увагу випускників шкіл зосередили на навчальних закладах області, спеціальностях за якими варто здобувати вищу освіту, професійній підготовці та підвищенні кваліфікації, перевагах тієї чи іншої професії.
На заході були присутні представники управління патрульної поліції в Закарпатській області, які провели із присутніми роз’яснювальну роботу з приводу набору до патрульної поліції. Коротко повідомили про функції, які виконує патрульна поліція та особливості роботи в даному підрозділі Національної поліції. Учасники заходу могли висловити свої побажання щодо покращення окремих напрямків роботи патрульних та налагодження тісної співпраці із громадськістю.
Голова районної ради Віктор Симканинець побажав молоді бути патріотами своєї країни, тому реалізовувати себе в Україні, розвивати свої здібності та обирати правильний шлях у житті.
Прес-служба райради.

Ваш отзыв

Ваш коментар