- Нове життя - https://nz-ir.com -

МОСКАЛЬ: «ОБЛАСНА ВЛАДА ПІДТРИМУЄ НЕОБХІДНІСТЬ ВІДНОВЛЕННЯ ПІЛЬГ ДЛЯ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ»

В рамках всеукраїнської акції воїнів-інтернаціоналістів, яка відбувається в Києві, в Ужгороді пройшов мітинг обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану, в якому взяли участь і інші «афганські» організації Закарпаття. Головна вимога учасників акції – поновити пільги й посилити соціальний захист ветеранів війни, військової служби, а також сімей загиблих військовослужбовців.
З учасниками акції зустрілися голова ОДА Геннадій Москаль та голова обласної ради Михайло Рівіс.
– Ми цілком підтримуємо «афганські» організації, однак оскільки відновлення пільг – це не рівень облдержадміністрації та облради, направимо відповідне звернення від ОДА в Кабінет міністрів та Верховну Раду України, – зазначив Г.Москаль. – 7 червня відбудеться чергова сесія обласної ради, тому ми запрошуємо на неї представників «афганських» організації області й підготуємо аналогічне звернення від депутатського корпусу. Сподіваємося, що «за» проголосують усі депутати.
У свою чергу «афганці» подякували керівникам області за підтримку, наголосивши, що Г.Москаль – перший голова ОДА, котрий особисто вийшов на зустріч із ними, а не відправив когось із заступників, як це робили інші.
Прес-служба ОДА.