Версія для друку Версія для друку

Навчання на базі Іршавської гімназії

За підсумками конкурсу для вчителів англійської мови, оголошеного у листопаді 2017 р., перемогла Зейкан Мирослава Федорівна – вчитель англійської мови Іршавської гімназії. З 15 по 21 грудня 2017 року Зейкан М.Ф. стала учасником Програми та взяла участь у роботі школи професійної майстерності у м. Київ.
25 січня 2018 року в Іршавській гімназії Зейкан М.Ф. провела одноденний тренінг із вдосконалення професійної майстерності «English Teachers as Change Agents».
Дуже приємно, що 15 вчителів англійської мови Іршавського району взяли участь у навчанні. Зейкан М.Ф. поділилася своїм досвідом, розповіла колегам про нові та цікаві форми роботи з учнями, які отримала у Києві.
Щоб викладати у 1 класі в 2018-2019 навчальному році, усім вчителям необхідно пройти курсову перепідготовку та отримати Сертифікат для викладання за новим Державним стандартом початкової школи. Навчання розраховане на три місяці. Підготовка відбуватиметься в очно-заочному форматі. Учителі, що пройдуть очне навчання, отримають доступ до онлайн-платформи, створеної спільно Британською Радою і Кембріджським університетом.
З 26 по 30 березня 26 вчителів англійської мови Іршавського району опанували І етап навчання під керівництвом регіонального тренера Зейкан М.Ф. на базі Іршавської гімназії. Вони засвоїли теоретичний та практичний матеріал із семи модулів: Розуміння учнів; Сприяння розвитку вмінь ХХІ століття; Планування уроків по-новому; Організація уроку; Навчальні матеріали; Інклюзивне навчання; Пісні, римівки та ляльки на уроці англійської мови.
Успішно пройшли І етап навчання 26 вчителів Іршавського району.
Навчання наступної групи вчителів відбудеться 16.04-20.04.2018 р. Регіональний тренер – Зейкан Мирослава Федорівна.

Ольга Галас,
головний спеціаліст відділу ООЗКСМС Іршавської міської ради Закарпатської області

Ваш отзыв

Ваш коментар