Версія для друку Версія для друку

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ПИТАНЬ ВІДХОДІВ ТА ЇХ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВИВЕЗЕННЯ

27 березня відбулася нарада з питань відходів та їх централізованого вивезення у районі, яку провів перший заступник голови Іршавської районної державної адміністрації Ігор Павлишин. Також на нараді були присутні: голова Іршавської районної ради Віктор Симканинець, начальник комунального підприємства «Тепло-місто» Ольга Чедрик, директор СПМК 23 Олександр Дешко, директор ТзОВ «ЕКО-ІР»  Іван Ломага, начальник відділу містобудування та архітектури Іршавської РДА Володимир Штумф.
Іван Ломага роз’яснив ситуацію стосовно твердих побутових відходів на території району та спільно з присутніми намагався віднайти шляхи вирішення цієї проблеми. Ольга Чедрик запропонувала застосовувати штрафи до порушників, які не оплачують послуги за вивіз сміття від 340 до 1200 гривень, можливо, наші громадяни після застосування штрафів зможуть доброчесно виконувати свої обов’язки.
Якщо кожен свідомо буде оплачувати за надані послуги, то такий крок дасть можливість забезпечити 100 % виплати заробітної плати комунальникам, оплачувати технічне обслуговування техніки, і головне – підтримувати чистоту і порядок у наших домівках.
Для більш детального вирішення питання учасники домовились зустрітись 03 квітня, о 11 годині, у сесійній залі та запросити до участі голів сільських рад чи їх представників.
Прес-служба РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар