- Нове життя - https://nz-ir.com -

УЧИТЕЛЬ ЗА ПОКЛИКОМ ДУШІ

Шановна Віто Іванівно!
Сьогодні прекрасний ювілей у Вашому життєвому календарі 45-річчя! Свій ювілей Ви зустрічаєте в розквіті творчих сил, збагачені життєвим досвідом.
Не кожен здатен бути вчителем. Не в кожного вистачить терпіння й наснаги освоїти ті фундаментальні надбання науки і культури, за допомогою яких плекається особистість. Кажуть, що вчителями не стають, ними – народжуються. Саме так без жодної нотки сумніву можна сказати про Віту Іванівну Микиту – вчителя початкових класів Іршавської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.
Більше двадцяти років працює Віта Іванівна з молодшими школярами. Педагог доброї душі, який всім серцем любить дітей і цим здобуває своє професійне щастя. Усі роки її невтомної педегогічної праці відмічені творчістю, ініціативою, спрямованістю в майбутнє. Віта Іванівна в кожній дитині бачить неповторну особистість, індивідуальність. Намагається перетворити кожну хвилину перебування дитини в класі на радість. Учитель прагне, щоб кожна краплина знань могла бути використана в житті дитини.
Безумовними перевагами Віти Іванівни є не тільки професійні, а й особисті якості – життєрадісність, оптимізм, працьовитість, принциповість, чесність, чуйність і доброзичливість. Завдяки цьому серед своїх колег вона користується неабияким авторитетом, завжди готова прийти на допомогу, сповнена енергії та нових творчих задумів.
Шановна Віто Іванівно! Прийміть наші найщиріші вітання з Днем народження! Нехай у Вашій нелегкій, але такій потрібній роботі завжди буде місце творчості, натхненню, енергійності й запалу. Нехай діти радують, випускники не забувають, сім’я підтримує, а здоров’я не підводить.

Дирекція та педагогічний колектив Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2