- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПЕДАГОГ, ЯКОГО ЦІНУЮТЬ, ПОВАЖАЮТЬ, ЯКИМ ЗАХОПЛЮЮТЬСЯ…

Дирекція та педагогічний колектив Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2  вітають з Днем народження – 55-річчям, вчителя біології
Чупіку Ганну Василівну!
Вельмишановна, Ганно Василівно, Ви відзначаєте ювілейну дату свого життя. Вона підійшла непомітно, але це — вагомий і незаперечний факт, який потребує осмислити досягнуте, мріяти про майбутнє…
Щирість, доброзичливість, повага до дітей, готовність їм допомогти у будь-яку хвилину – це ті риси, які допомагають Вам знаходити шлях до серця учня, дають змогу заглянути у внутрішній світ дитини.
Ганна Василівна вчить школярів, що головне – не оцінка “заради оцінки”, а міцні знання й переконання мають бути усвідомлені кожним, і якщо дотримуватимешся цього правила – ніколи не завиниш перед власною совістю, досягнеш поставленої мети. У кожній дитині вчителька прагне виховати Людину, а це під силу тільки тому, хто сам є непересічною особистістю та висококласним професіоналом.
Ганно Василівно, ми цінуємо Вас як справжнього професіонала, досвідченого педагога. Не лише у цей день, — а щодня, Ви заслуговуєте найвеличніших, найніжніших слів і найкрасивіших квітів. Чарівна жінка, високопрофесійна, дипломатична, наполеглива, рішуча, турботлива — скільки ще можна нанизувати епітетів, які характеризують Ваш образ?
Нехай притаманні Вам інтелігентність, порядність та невичерпна життєва енергія приносять успіхи у педагогічній справі, якій Ви сповна віддаєте свої знання, сили, досвід і талант. Хай Ваша плідна праця й надалі буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов!
Бажаємо Вам, завжди привітній, відкритій, доброзичливій, чуйній людині, незгасного творчого горіння, великого людського щастя, добробуту, миру і злагоди. Нехай здійсняться всі Ваші творчі задуми, і кожен день буде осяяний любов’ю і взаєморозумінням, а міцне здоров’я та гарний настрій стануть запорукою Вашої успішної праці.
Хай завжди Вас оточує людська повага, прихильність друзів та щирість оточуючих!