- Нове життя - https://nz-ir.com -

«Тиса» гостинно відчинила свої двері

Приємно, коли у непростий економічний час відкривається нове підприємство. Маємо додаткові робочі місця, сплату податків, за рахунок чого поповнюється бюджет. А це однозначно неабиякий позитив. Іршавщина займає вигідне становище для приваблення туриста, адже знаходиться в центрі Закарпаття. У нас й справді є що показати, чим зацікавити. На цій ниві активно працюватиме й готельно-ресторанний комплекс «Тиса», який гостинно відчинив двері п’ятнадцятого лютого. З цієї нагоди тут зібралися керівники району, міста, районних служб, установ, підприємств споживчої кооперації, громадських організацій та всі охочі.
Знаходиться заклад при виїзді з Іршави в напрямку Сільця. Тут вас радо зустріне привітний колектив професіоналів, затишні й комфортні приміщення та багато цікавинок на території комплексу. А також можна буде гарно і приємно відпочити. У всьому відчувається рука дбайливого господаря. Підприємство належить до мережі райспоживспілки і є сучасним та модернізованим. Раніше на його місці було підсобне господарство.
Перед присутніми виступив голова райспоживспілки Сергій Лупак. За його словами, докладатимуть усіх зусиль, щоб клієнт залишився задоволеним, щоб його відпочинок був якісним і змістовним. Працюватимуть за кількома основними напрямками. Це спортивне рибальство, розвиток туризму. Також в планах на базі комплексу проводити гастрономічний фестиваль ухи.
Із відкриттям закладу вітали господарів та гостей голова райдержадміністрації Олександр Горін, голова райради Віктор Симканинець. Вони висловили надію, що «Тиса» достойно займе свою нішу поряд з такими родзинками, як водяна кузня «Гамора», вузькоколійка. Побажали, щоб у дворі закладу було завжди людно, столики були зайняті й відчувався рекреаційний подих.
Право перерізати символічну червону стрічку було надано голові райдержадміністрації Олександру Горіну, голові районної ради Віктору Симканинцю, голові райспоживспілки Сергію Лупаку та Сілецькому сільському голові Віктору Кузьмі.
Освятив нові приміщення отець Михайло Тернинко з Сільця.
Відкриття готельно-ресторанного комплексу «Тиса» стало свідченням того, що споживча кооперація в районі набирає обертів.

Іван Кополовець.