- Нове життя - https://nz-ir.com -

РЯТУВАЛЬНИКИ ОТРИМАЛИ НОВИЙ АВТОМОБІЛЬ

13 лютого відбулася урочиста церемонія передачі нового пожежно-рятувального автомобіля АЦ-4-60(530905)-515М на базі МАЗ рятувальникам 5-ї державної пожежно-рятувальної частини  м.Іршава.
На урочистій події були присутні голова Іршавської РДА Олександр Горін, заступник голови Іршавської районної ради Володимир Половка.
Ключі та сертифікат на пожежне авто начальник управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак вручив керівнику Іршавського районного відділу, а той у свою чергу передав рятувальникам.
Як зазначив у своєму виступі керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак, даний автомобіль здатен вивозити 4 тонни води та 400 літрів піноутворювача, він обладнаний автономним електрогенератором потужністю 5кВТ та щоглою для освітлення з висотою піднімання над рівнем землі 6м, потужністю 250Вт. У комплекті є гідравлічна лебідка, пожежні рукави довжиною 400м., комплект діелектричних засобів, пожежно-технічне обладнання, механізований інструмент, групові ліхтарі, ручні пожежні драбини, рятувальні мотузки, дихальні апарати тощо.
Начальник Іршавського РВ УДСНС Іван Мошкола та начальник ДПРЧ-5 УДСНС Василь Данканич подякували начальнику управління ДСНС України у Закарпатській області Роману Гудаку за вручення нового пожежно-рятувального автомобіля.
Привітали рятувальників із цією гарною подією голова райдержадміністрації Олександр Горін та заступник голови райради Володимир Половка. Керівники району зазначили, що новий пожежно-рятувальний автомобіль  дасть можливість більш ефективно гасіити пожежу та проводити рятувальні роботи при виникненні надзвичайних ситуацій, адже він відрізняється своєю компактністю, комфортнішими умовами та кращими технічними можливостями, у порівнянні із автомобілями, які є на озброєнні у рятувальників.
Після освячення пожежної техніки, присутні оглянули новий автомобіль, який  відтепер стоятиме на сторожі спокійного життя мешканців Іршавщини.

Іван БАНДУРОВИЧ.