- Нове життя - https://nz-ir.com -

Розшукали крадія

У селі Приборжавське 23-річний хлопець викрав із хати односельчанин побутову техніку та речі домашнього вжитку. Йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину.
Нещодавно на лінію «102» про крадіжку зі свого будинку повідомив 57-річний мешканець села Приборжавське.
За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що з приміщення літньої кухні в господаря викрали пральну машинку, рукомийник, чавунний казан та інші речі.
Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових дій та встановили особу підозрюваного. Ним виявився 23-річний односелільчанин потерпілого.
За даним фактом слідчим Іршавського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), де передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Пошкодив
залізничну колію

Мешканець села В. Раковець викрав рейки довжиною 9 метрів з ділянки вузькоколійки між Іршавою та селом Дубрівка. Поліцейські встановили особу крадія та вилучили речові докази
Оперативні працівники отримали повідомлення від 45-річного мешканця села Хмільник. Чоловік заявив, що з дільниці вузькоколійки між населеними пунктами Іршава — Дубрівка хтось викрав три рейки, довжиною 9 метрів.
Вже за кілька годин поліцейські встановили особу крадія та оперативно його затримали. Підозрюваний 44-річний мешканець села В.Раковець зізнався в скоєному.
За фактом слідчі Іршавського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).  Слідство у справі триває.
Віта Горзов,
Іршавське відділення поліції