- Нове життя - https://nz-ir.com -

Закарпатські аудитори виявили порушень та непродуктивних витрат ресурсів на суму понад 200 мільйонів гривень

За результатами державних фінансових аудитів 2017 року працівники управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області виявили втрат фінансових і матеріальних ресурсів через порушення законодавства загалом на 203 млн. гривень. Сума непродуктивних витрат через неефективні управлінські дії становить 9 млн.
Торік закарпатські державні аудитори за результатами проведених аудитів надали 57 пропозицій, з яких об’єкти контролю врахували 36. Від упроваджених пропозицій протягом минулого року отримано економічний ефект на суму 3,6 млн. гривень.
За результатами аудитів правоохоронні органи розпочали 5 досудових розслідувань та долучили до кримінального провадження матеріали одного аудиторського дослідження.
Нагадаємо, зворотній зв’язок з громадськістю управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області забезпечується щодня (крім вихідних та святкових днів) за допомогою «телефону довіри», який функціонує з 9-ї до 18 години (у п’ятницю – до 16. 45) за номером (0312) 61-76-90.
Прес-служба ОДА.