Версія для друку Версія для друку

Учитель – творець

Правду кажуть: учителями не стають, ними народжуються. Хоча, звичайно, це не тільки Божий дар, а й дуже наполеглива та відповідальна праця. І серце, віддане дітям. З такою позицією: «Серце віддавати дітям» у Іршавській ЗОШ І – ІІІ ст. №2 працює прекрасна жінка, авторитетний педагог, Людина з великої букви, взірець відданого служіння педагогічній справі, вчитель початкових класів Вовканич Тетяна Михайлівна.
За роки роботи на педагогічній ниві виховала не одне покоління учнів, знаних у районі та області. Вона з когорти тих вчителів, які залишають частку себе в дітях, хто, не шкодуючи сил, творчої наснаги, таланту, вкладає в душі вихованців найбільший скарб – душевність, людяність, порядність. Тетяна Михайлівна – це взірець істинного педагога, учителя –творця, який є гідним прикладом для всіх, хто знаходиться поруч і працює разом.
За сумлінну працю їй, вчителю вищої категорії, присвоєно педагогічне звання «Старший учитель», нагороджено значком «Відмінник освіти України», грамотами Міністерства освіти та науки України, департаменту освіти і районного відділу освіти. Але найбільшою нагородою для неї є шана і подяка її учнів та їх батьків.
Цими днями Тетяна Михайлівна святкує мудрий ювілей. Педколектив Іршавської ЗОШ І – ІІІ ст. № 2 щиросердечно бажає Вам доброго здоров’я, достатків, щастя та благополуччя. Щоб Ваша душа та серце були сповнені Любов’ю та радістю. Нехай завжди супроводжує Вас удача.
Педагогічний колектив Іршавської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2

Ваш отзыв

Ваш коментар