- Нове життя - https://nz-ir.com -

Тиждень іноземних мов у Іршавській гімназії

Нещодавно в Іршавській гімназії проходив Тиждень іноземних мов, який зробив акцент на тому, що знання англійської та німецької мов сьогодні є дуже необхідні і важливі.
Протягом цього тижня гімназисти були задіяні у різних видах роботи. Учні 5-6 класів готували презентації на тему: «Святкування новорічних свят в англо-мовних країнах». (Бахмацька-Мадяр А.М., учитель англійської мови «Старший учитель.)
Учні 1-А класу разом із учителем англійської мови Ламбрух О.Я.(учитель вищої кваліфікаційної категорії, «Старший учитель») підготували «Різдвяну виставу», під час якої присутні мали змогу подивитися такі казки: «Три ведмеді», «Вовк і кошенята». Учні співали пісні , декламували вірші англійською, як рідною мовою. Видно, що вчитель доклав багато зусиль, для того, щоб вистава була цікавою.
У рамках цього тижня проводився ярмарок, на якому учні продавали домашню випічку. Мета ярмарки – збір коштів на лікування Кляп Тетяни, жительки села Сільце. Приємно, що гімназисти не байдужі до чужого горя.
Незабутньою також була зимова казка «Теремок», показана учнями 2-А і 2-Б класів німецькою мовою. (Штефаньо Н.В., учитель німецької мови, «Старший учитель»). Казкові герої, новорічні пісні – все це подарувало гарний настрій присутнім.
Маленькі гімназисти разом з учителем англійської мови Дешко М.І. порадували всіх різдвяними піснями. Подякувала за роботу вчителям іноземних мов директор Іршавської гімназії Онисько Н.Ю.
Саме завдяки творчому підходу вчителів, роботі педагога-організатора Артиш І.С. Тиждень іноземних мов був цікавим, незвичайним та сповнений несподіванок.
Педагоги іноземної філології постійно працюють над тим, щоб учні гімназії усвідомили важливість вивчення іноземних мов і докладали всіх зусиль для того, аби забезпечити собі гідне майбутнє, здобути якісну освіту.
Успіхи вчителів – це успіхи їх вихованців. Ми пишаємося тим, що наші учні є переможцями ІІ та ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з іноземних мов.
Наталія Штефаньо,
голова методичного об’єднання вчителів іноземних мов Іршавської гімназії.