- Нове життя - https://nz-ir.com -

До уваги страхувальників та застрахованих осіб !

Нагадуємо, що, відповідно до п.4 та 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» № 1105-XIV (у редакції від 03.11.2015 року), з 01.08.2017 р. припинено реєстрацію відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання України у Хустському районі та Іршавської районної виконавчої дирекції Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності шляхом реорганізації – приєднання їх до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області.
На сьогодні виконання функції соціального страхування у м. Хуст, Хустському, Іршавському і Міжгірському районах забезпечує новостворений орган – Хустське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області.
Начальником відділення призначено Андрейко Світлану Михайлівну.
Страховим експертом Фонду з охорони праці призначено Сміщука Володимира Петровича.
Принагідно, нагадуємо також, що, згідно до п. 10 «Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 р. № 1232, роботодавець, одержавши повідомлення про нещасний випадок, зобов’язаний протягом однієї години передати з використанням засобів зв’язку (телефон, факс) та протягом доби на паперовому носії повідомлення про нещасний випадок. Несвоєчасне інформування посадовими особами підприємств, установ, організацій, фізичними особами – підприємцями, які використовують найману працю, фізичними особами, які не мають статусу підприємців та використовують найману працю, Фонду соціального страхування України про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання, що сталися на підприємстві, тягнуть за собою накладення штрафу від восьми до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (стаття 165-4 КУПАП).
Наші реквізити для спілкування та повідомлень : Хустське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області 90400,м. Хуст, вулиця Рєпіна, 10, контактний телефон – 0314252092, тел./факс – 0314251034, моб. тел.. +380673399557, e-mail: [email protected].
В. Сміщук,
страховий експерт Фонду
соціального страхування
з охорони праці