Версія для друку Версія для друку

Москаль: «Усі місцеві бюджети на Закарпатті виконані, а освоєння коштів Державного фонду регіонального розвитку в області одне з найкращих по Україні»

Станом на 29 грудня усі адміністративно-територіальні одиниці Закарпаття виконали доходи загального фонду місцевих бюджетів.
– П’ятірка лідерів перевиконання місцевих бюджетів на Закарпатті виглядає таким чином: м.Ужгород (який отримав позапланово 33, 2 мільйони гривень), Мукачівський район (отримав позапланово 27,3 млн. грн.), Берегівський район (23,6 млн. грн. позапланово), Ужгородський район (22,6 млн. грн. позапланово), Виноградівський район (14,3 млн. грн. позапланово), – повідомляє Геннадій Москаль. – Відверто розчарували об’єднані територіальні громади. На достойному рівні тримається тільки Тячівська ОТГ (перевиконання 7,3 млн. грн.). Зате Вільховецька ОТГ здобула всього 309 тис. грн. позапланово, а Полянська ОТГ – 166 тис. грн. Про якийсь розвиток при таких сумах говорити, на жаль, не доводиться.
Що стосується об’єктів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), які фінансуються з Державного бюджету, то всього за цей рік ми використали 136,8 мільйонів гривень. Невелика сума за рахунок економії на тендерах повернеться в Державний бюджет. Зведеної таблиці по ДФРР поки немає, але вже відомо, що Закарпаття за цим показником одне з найкращих по Україні.

Прес-служба ОДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар