- Нове життя - https://nz-ir.com -

Листоноші Броду проводять передплату

З трьох листонош Брідського відділення поштового зв’язку з найбільшим стажем роботи 16 років несе службу листоноша Ганна Михайлівна Газдик. Кілька років тому була нагороджена грошовою премією за друге місце в районі по передплаті газети «Нове життя» в наших селах. Має багато подяк. А в день 50-річчя з дня її народження нагороджена почесною грамотою від адміністрації районного відділу зв’язку.
– Спека, дощ, сніг чи ожеледь, але ми йдемо до людей, – говорить Ганна Михайлівна. –Особливо, коли потрібно виплачувати пенсію.
Ганна Михайлівна обслуговує 220 дворів громадян: вулиці Дружби, Української Молодіжної, Зарічної та Перемоги. Вона добре знає своїх людей, яким приносить газети, журнали та іншу кореспонденцію. Вміє, як до кожного підійти, дасть пораду, знає, з ким і як розмовляти.
Не відстає і листоноша Ольга Іванівна Жупанин, в якої за плечима 15 років стажу роботи листоношею. Свою справу любить, вміє розмовляти з клієнтами, скромна, зайвого нічого не скаже. Обслуговує громадян половини вулиці Центральної, Миру, Гірської та Набережної.
Листоноша Любов Володимирівна Лакатош трудиться один рік. До цих пір працювала бібліотекарем. Роботу листоноші полюбила. Своєчасно приносить до людей їхню кореспонденцію та виплачує ветеранам пенсію. Обслуговує населення половини вулиці Центральної та Дешковицю.
Як стверджують листоноші, громадяни сіл Броду та Дешковиці переважно передплачують районну газету «Нове життя», на другому місці – «Ескпрес», далі «Порадниця», «Поради» та інші. Серед журналів – «Огородництво».
Начальником Брідського поштового відділення призначено Наталію Іванівну Маргіта. Справа в тому, що за останні роки керівниками поштового відділення були приїжджі з інших сіл, тобто доїжджали на роботу. Тепер маємо свого місцевого начальника пошти. Новий очільник поштового відділення задоволена роботою листонош. Прислухається до їхніх порад, вдосконалює свою роботу.
Михайло ЛОМАГА