Версія для друку Версія для друку

У Ільниці відкрито сучасний спортивний майданчик

23 листопада на базі Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею відкрито сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям  для гри у футбол, волейбол, гандбол і великий теніс. На заході були присутні керівництво району та села, дирекція і  викладачі спортивно-гуманітарного ліцею, священики, учні, батьки, запрошені.
На початку, після перерізання червоної стрічки, настоятелі Свято-Покровської церкви освятили майданчик.
Голова районної ради Віктор Симканинець побажав присутнім міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, злагоди в родинах, молоді – прислухатися до порад викладачів і батьків, цінувати докладені ними зусилля, досягати високих результатів у спортивних змаганнях і прославляти наш район в Україні та за її межами. Керівник району наголосив на співпраці обласних і районних органів влади, а також зауважив, що районна рада та депутатський корпус завжди підтримує заходи, націлені на розвиток спорту та фізичної культури. Вручив ліцеїстам футбольні м’ячі.
За вагомий внесок у популяризацію спорту і здорового способу життя серед учнівської молоді, співпрацю з органами місцевого самоврядування, участь в  громадському житті району, сумлінну роботу, активну життєву позицію грамотами і подяками районної ради нагороджено Юліана Меренича, Івана Шопу, Івана Волошиновського, Михайла Матішинця, Василя Кадара.
Із вітальними словами виступили також голова райдержадміністрації Олександр Горін, директор ліцею Юліан Меренич, Ільницький сільський голова Василь Павлище, голова батьківського комітету Наталія Лендел.
Вихованці ліцею підготували для присутніх флешмоб та музичне вітання. Завершили відкриття спортмайданчику футбольним турніром між учнівськими командами.

Ваш отзыв

Ваш коментар