Версія для друку Версія для друку

Районні депутати прийняли ряд рішень на засіданні дванадцятої сесії районної ради VII скликання

9 листопада відбулося засідання дванадцятої сесії районної ради VII скликання. Вів його голова районної ради Віктор Симканинець. Попередньо проводилися засідання профільних комісій, спільне засідання комісій та президія, під час яких депутати вносили свої пропозиції з питань порядку денного. У роботі сесії взяли участь працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, міської ради, установ і служб району, правоохоронних органів, сільські голови.
На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто загинув на сході країни. Головуючий представив нового очільника Іршавського відділення поліції Віктора Ребрея. Далі голова ради коротко інформував про виконану роботу депутатами у міжсесійний період.
Начальник відділу організаційного забезпечення та діловодства районної ради Роман Меренич озвучив депутатські запити  та відповіді на них.
Депутат районної ради Ольга Чедрик виступила із ініціативою звернутися до вищих органів влади стосовно:
недопущення прийняття проекту Державного бюджету України на 2018 рік у пропонованій урядом редакції;
недопущення прийняття законопроекту «Про здійснення державного контролю за відповідністю рішень органів місцевого самоврядування»;
прискорення розгляду та прийняття проекту Закону про антикорупційні суди.
На розгляд районних обранців було винесено 27 проектів рішень. Більшість з них отримали підтримку, окремі зняті з порядку денного за ініціативою розробників і рекомендаціями постійних комісій.
Вагома частина питань стосується управління майном, технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок,освітньої галузі, внесення змін до районного бюджету.
Начальник відділу охорони здоров’я Сергій Караслай інформував щодо реформи в галузі медицини, яка сьогодні викликає багато запитань та дискусій.
На завершення, за пропозицією депутатського корпусу, голова ради дав доручення структурним підрозділам райдержадміністрації підготувати звіти щодо освоєння і використання коштів районного бюджету та інформувати на наступному засіданні сесії.
Прес-служба райради.

Ваш отзыв

Ваш коментар