- Нове життя - https://nz-ir.com -

Національно-патріотична гра для учнівської молоді «Патріот»

З метою виховання в учнівської молоді патріотичного ставлення до своєї рідної держави та краю в районі проведено національно-патріотичну гру «Патріот». Заходи відбулися в Іршавській ЗОШ I-III ст. №2, Кам’янській ЗОШ I-III ст., Великораковецькій ЗОШ I-IIIст., Ільницькій ЗОШ I-III ст., Осійській ЗОШ I-III ст. ім. Ф.Потушняка, Кушницькій ЗОШ I-III ст.  Учасники гри  презентували свою команду, а саме демонстрували назву, емблему та девіз команди. У другому конкурсі заспівали патріотичні пісні. Потім виконали домашнє завдання  на тему: «Майбутнє України – твоє майбутнє». Останній конкурс  – «Комбінована естафета», що проходив у спортзалах навчальних закладів.
Голова районної ради Віктор Симканинець подякував педагогам і батькам учнів за організацію свята. Наголосив, що в нашому районі росте талановита, креативна, свідома, відповідальна молодь, яка може змінити суспільство на краще.
Відрадно, що дана гра дає можливість учням показати свою готовність до захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, ціннісного ставлення особистості до українського народу, своєї держави.
Учасники та гості свята отримали нових друзів, приємне спілкування,  обмін досвідом, незабутні враження. Призерів було відзначено грамотами та подяками.

Прес-служба райради.