- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПРОВЕДЕНО НАРАДУ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

29 вересня, заступник голови райдержадміністрації Іван Мошкола провів робочу нараду із представниками бюджетних установ району. На порядку денному присутні розглянули питання підготовки бюджетних установ району до опалювального сезону.
Відкриваючи зібрання, Іван Іванович відмітив, що питання стану підготовки об’єктів соціального сфери до роботи в осінньо-зимовий період потребує посиленого контролю та координації дій.
І сьогодні кожен керівник несе відповідальність за свої об’єкти, підготовку відповідних актів перевірки, стан профілактичних робіт по підготовці до опалювального сезону. Подібні наради вже проводились неодноразово, наразі здійснюються завершальні етапи готовності всіх об’єктів до осінньо-зимового періоду. Відтак, нагадаємо, що  відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України початок опалювального періоду 2017-2018 років розпочнеться 15 жовтня по 15 квітня.
В ході засідання були розглянуті питання щодо готовності об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону 2017-2018 років. Кожен представник бюджетної установи району детально ознайомив присутніх зі станом проведення поточних ремонтних робіт в приміщеннях закладів району: навчальних, медичних та культури. Зокрема підготовку систем опалення, котельного обладнання, потребу у  забезпеченні твердим паливом на опалювальний сезон, а також про заплановані енергозберігаючі заходи.
За підсумками наради складено протокол спільних дій, що необхідно кожному керівнику бюджетної установи виконати до початку та під час проходження опалювального сезону 2017-1018 років.
Прес-служба РДА.