- Нове життя - https://nz-ir.com -

Засідання постійної комісії райради з питань управління майном і приватизації

11 вересня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань управління майном і приватизації, будівництва, архітектури, інфраструктури, надзвичайних ситуацій та засобів масової інформації (Горзов В.О.). Участь в роботі прийняли голова та члени комісії, радник голови районної ради Юрій Фельцан, працівники відділу управління майном спільної власності територіальних громад сіл, міста району районної ради, депутати районної ради – начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Сергій Караслай та керівник КП «Тепло-Місто» Ольга Чедрик, запрошені.
На порядку денному розглянули клопотання КЗ «Іршавський центр первинної медико-санітарної допомоги» районної ради від 24.07.2017р. №100/01-05 щодо надання в оренду терміном на 2 роки 11 місяців приміщень другого поверху будівлі в м.Іршава для розміщення службових кабінетів; лист КП «Тепло Місто» від 10.08.2017р. №735 щодо передачі на баланс районної ради транспортних засобів; заяви підприємців щодо надання в погодинну оренду (п’ять днів на тиждень, з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 13:00 год, за виключенням вихідних та канікул в школі) приміщень в будівлях шкіл району на 2017-2018 навчальний рік для організації гарячого харчування учнів шкіл району.
Вищезгадані клопотання комунального закладу та лист комунального підприємства отримали підтримку депутатів. Запитання та дискусії виникли стосовно організації харчування у Білківській ЗОШ I-III ст. Члени комісії порекомендували представникам батьківського комітету кілька шляхів вирішення даного питання.
Прес-служба райради.