- Нове життя - https://nz-ir.com -

Тримаємо руку на пульсі часу

Минулого тижня в редакції газети «Нове життя» побувала колишній її літпрацівник Ольга Фрідман, яка тепер проживає в Ізраїлі. Редактор районки Василь Шкіря та Ольга Лазарівна згадали ті часи, коли починали тут свою трудову діяльність. Комп’ютеризація часопису зробила свій значний крок вперед. Як позитив, вона зазначила, що газета в теперішніх непростих умовах навчилася не виживати, а повноцінно працювати, має свого читача, своє обличчя, тримає руку на пульсі часу.
– Добре, що маєте свій сайт, – сказала О. Фрідман. – Ми, українці, які живуть за кордоном, маємо можливість читати газетні публікації. Часто передзвонююся з рідними і друзями, цікавлюся справами газетярів. Нам приємно читати про те, що відбувається вдома, як живуть люди, які проблеми їм доводиться вирішувати. Вітаємо безвізовий режим, підвищення пенсій, поліпшення добробуту людей.
Перед журналістами повсякчас постають все нові і нові виклики. Відрадно, що колектив разом зі співзасновниками і читачами районки їх успішно переборює.
Наш кор.