Версія для друку Версія для друку

ПРИЗОВНИКІВ ВІДПРАВЛЕНО НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

Днями на території Іршавського районного військового комісаріату відбулися урочистості з нагоди відправлення на строкову військову службу призовників з району.
Указом Президента № 178 від 7 липня стартував позачерговий призов до Національної гвардії. Для проходження служби на строкову військову службу до Національної гвардії України відправляють придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.
На літній позаплановий призов з району відправлено трьох призовників. Службу будуть нести уродженці с. Ільниця Трикур Я.Ю, Ковбаско Р.І., Леньо І.І.. Юнаки нестимуть військову службу 18 місяців.
Проводжати хлопців прийшли їхні батьки. Настоятель православного свято Петро-Павлівського православного Храму отець Василій Ігнат відслужив молебень за мир в Україні та, окропив новобранців святою водою.
Військовий комісар Іршавського районного військового комісаріату, майор Євген Кугут подякував призовникам за те, що не побоялись йти служити в армію, а їхнім батькам за те, що виховали достойних громадян України. Він наголосив, що строковики не будуть направлятися в зону проведення АТО. Районний військовий комісар побажав призовникам з честю справитись з покладеними завданнями, опанувати військову спеціальність і бути достойними захисниками Батьківщини.

Прес-служба РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар