- Нове життя - https://nz-ir.com -

ІРШАВСЬКА ПОЛІЦІЯ ВІДЗНАЧИЛА 2-у РІЧНИЦЮ ВІД ДНЯ СТВОРЕННЯ

Вдруге поліцейські Іршавського відділення поліції святкують День Національної поліції України – свято оновленої системи правоохоронних органів та тих людей, які забезпечують охорону прав і свобод кожної людини.
З нагоди відзначення Дня Національної поліції України в актовому залі Іршавського відділення поліції відбулось урочисте зібрання. На свято завітали міський голова Степан Бобик, заступник голови районної ради Володимир Половка, начальник відділу по взаємодії з правоохоронними органами РДА Федір Халак, начальник відділу охорони здоров’я РДА Сергій Караслай, начальник Іршавського відділу Хустської місцевої прокуратури Василь Гецко та ветерани правоохоронних органів Михайло Станинець та Василь Микита.
З привітаннями поліцейських виступив начальник відділення поліції Мирон Черничко.
Мирон Васильович розповів про нові досягнення поліцейських, про те, що люди почали більш довіряти правоохоронцям. Побажав всім успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я, щастя, мирного неба над головою, благополуччя та злагоди. З нагоди професійного свята було відзначено ряд поліцейських похвальними грамотами, черговими спеціальними званнями та грошовими преміями.
Вітаючи поліцейських, керівники району та міста наголосили, що жоден захід у районі не проходить без участі поліції, відзначили важливість роботи слідчих та інспекторів груп швидкого реагування.

Віта Горзов,
Іршавське відділення поліції