- Нове життя - https://nz-ir.com -

Працівники культури оздоровили своїх дітей

Літо! Найкращий час для оздоровлення дітей! Організація літнього оздоровлення та відпочинок має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров’я.
Райком профспілки працівників культури систематично проводить відповідну організаторську роботу з оздоровлення дітей. Спільно з обкомом галузевої профспілки (голова Товтин Н.М.) ми потурбувались, щоб наповнити літнє оздоровлення дітей розвагами, святами, екскурсіями.
Цього літа в літньому оздоровчому таборі «Гармонія» у смт. Чинадієво Мукачівського району набралися сил діти працівників культури із Іршави, Осою, Івашковиці та ін.
У «Гармонії» (директор табору Фендик М.В.) створені належні умови для відпочинку дітей, медичного обслуговування, харчування. Тут проводяться виховні, розважальні, культурно-масов, фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи.
Наша профспілка і надалі проводитиме відповідну роботу з оздоровлення дітей працівників культури. Бо ми хочемо бачити їх гарними, щасливими, усміхненими, але, мабуть, не помилимось, коли скажемо, що кожен із батьків мріє, щоб його дитина була насамперед здоровою.

Оксана Сідор,
голова райкому профспілки працівників культури