- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПРОГРАМА «ВЛАСНИЙ ДІМ»

Днями під головуванням заступника голови райдержадміністрації Івана Мошколи відбулося засідання робочої комісії з питань підтримки індивідуального житлового будівництва за програмою «Власний дім».
Комісією у складі провідного інспектора відділу з питань цивільного захисту Юрія Химинця, начальника відділу економічного розвитку і торгівлі РДА Наталії Ковач, начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Миколи Кудрея, завідувача сектору інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Марини Попдякуник та головного спеціаліста юридичного відділу райдержадміністрації Тетяни Кляп було розглянуто документи кредитозаймачів та встановлено розмір кредиту, який виділяється через фонд інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості, по програмі «Власний дім».
Про реалізацію державної політики в галузі індивідуального житлового будівництва в сільській місцевості, шляхом надання пільгових кредитів обласним фондом інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості, по програмі „Власний дім” інформував присутніх провідний інспектор відділу з питань цивільного захисту населення Юрій Химинець. Також він ознайомив членів комісії із поданими документами від кредитозаймачів.
Вивчивши пакети документів що подані на розгляд комісії, визначивши суму кредиту, комісія вирішила рекомендувати голові райдержадміністрації підписати клопотання до обласного фонду інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості по програмі «Власний дім» громадянові Іршавського району.

Прес-служба РДА