Версія для друку Версія для друку

Як гартуються в АТО

Нещодавно для військових ЗСУ були проведені спеціальні навчання. Під час занять українські бійці запускали в небо БПЛА та використовували ІТ-технології.
У зоні АТО військові специ ділилися досвідом виконання розвідувальних завдань. Для цього провели спеціальне заняття, на якому демонстрували, як володіють снайперським озброєнням та сучасними ІТ-технологіями, а також запускають в небо безпілотники. Про таке повідомляє військове телебачення.
«Учасники заходу оглянули сучасні засоби радіоелектронної розвідки, ІТ-технології для аналізу розвідувальних даних, зразки безпілотних літальних апаратів, снайперського озброєння», — зазначається у повідомленні.
У той же час українські військові повідомили про численні обстріли з боку ворожих сил. За словами бійців, окупанти при обстрілах досить часто застосовують стрілецьку зброю та кулемети. Крім цього, вони використовують міномети калібрів 82 та 120 мм.
Також бійці відзначили, що перемир’я з боку бойовиків постійно порушується. Своїми діями створюють провокації для того, щоб українська сторона відкривала вогонь у відповідь.
Українські військові також стверджують, що очевидним є факт професіоналізму деяких бойовиків. За словами бійців, видно, що деякі бойовики роками воюють і не є вчорашніми трактористами чи шахтарями.
Наш кор..

Ваш отзыв

Ваш коментар