Версія для друку Версія для друку

Розглядалися питання соціально-економічного розвитку

24 липня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань плану соціально-економічного розвитку, бюджету, інвестицій та регуляторної політики. Вів її голова комісії Іван Матіко. У роботі комісії прийняли участь голова районної ради Віктор Симканинець, голова райдержадміністрації Олександр Горін, заступник голови райдержадміністрації Іван Мошкола, працівники виконавчого апарату районної ради, сільські голови, розпорядники коштів.
На початку засідання присутні обговорили питання проведення ремонтів доріг у населених пунктах району за рахунок сільських, районного та обласного бюджетів.
У порядку денному розглянули питання про внесення змін до рішення районної ради від 15 грудня 2016 року №174 «Про районний бюджет» (із змінами від 07 лютого, 22 березня, 27 квітня 2017 року), затвердження звіту про виконання районного бюджету за I квартал 2017 року.
Також на засідання комісії виносилися питання: про затвердження порядку списання безнадійної заборгованості та неустойки (пені) з орендної плати за майно, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, міста району – Іршавської районної ради; затвердження орендних ставок за використання нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, міста району; внесення змін до пункту 1.1. рішення районної ради від 05.09.2014р. №493 «Про внесення змін до рішення районної ради від 12.09.2013р. №371».
Усі подані проекти рішень із внесеними змінами й пропозиціями підтримані та винесені на розгляд чергової сесії.

Ваш отзыв

Ваш коментар