Версія для друку Версія для друку

Творить історію свого краю

Непересічною особистістю для мене особисто, а також для жителів району є Юрій Іванович Фельцан. Народився і виріс в простій селянській, багатодітній родині в селі Заріччя, де з юних літ йому прививалася любов до праці, формувалися прадідівські духовні цінності. Грунтовна підготовка в навчальних закладах дала можливість Юрію Івановичу досить легко вступити до одного столичного вищого навчального закладу. Освоївши спеціальність «організація торгівлі», повернувся Ю.І. Фельцан в рідну Іршавщину. Молодий, дипломований спеціаліст влаштувався на роботу в Іршавський промкомбінат, де зарекомендував себе хорошим працівником та здібним керівником, при цьому виявивши непогані організаторські здібності, мав перспективу кадрового росту.
Розвал Радянського Союзу і становлення нової, незалежної країни – України внесли корективи в його трудову біографію. Юрій Іванович вирішив спробувати себе у власному підприємництві. Вміння приймати правильні рішення, доводити розпочате до кінця, скрупульозно виконувати свою роботу дали свої результати. За досить короткий час Ю.І. Фельцан став успішним підприємцем.
І ось у 2002 році він – депутат Іршавської районної ради. Зі своїми однодумцями активно долучився до суспільної праці. Це і виконання наказів своїх виборців, рейди в лісові масиви району з метою припинення неконтрольованих вирубок лісу, безпосередня і цілеспрямована участь у створенні заповідного парку «Зачарований край», матеріальна підтримка соціальних закладів району, різноманітних районних програм, підтримка обдарованої молоді тощо. Важко перелічити і оцінити його вклад у всіх напрямках депутатської діяльності. Незважаючи на те, яку б він не займав посаду: голови районної державної адміністрації, заступника голови районної державної адміністрації, директора Іршавського водоканалу, радника голови районної ради, депутата районної ради, завжди робив і робить те, що підказує серце, що вимагають виборці. Чи не найбільший внесок Фельцана Юрія Івановича для рідного села Гребля – допомога у придбанні та реконструкції колишнього торгового закладу для потреб школи, заміна вікон і дверей на металопластикові, перекриття даху, закупка спортивного інвентарю, приладів озвучення, організація, облаштування подвір’я школи бруківкою, підтримка сільської футбольної команди, проведення свята села та багато інших корисних справ.
Він перебуває у постійному пошуку сенсу життя, що його незмінно призводить до необхідності зрозуміти себе.

Андрій Андрішко.

Ваш отзыв

Ваш коментар