- Нове життя - https://nz-ir.com -

Пам’яті Андрія Веждела

В одному з попередніх номерів наша газета писала про відомого футболіста Андрія Веждела із Броду, якому 5 травня виповнилося б 60. Та нагла смерть забрала його з-поміж нас.
Минулого тижня з ініціативи депутата райради, свого часу відомого футболіста Станіслава Сухана проведено турнір з футболу на приз імені Андрія Веждела. В ньому взяли участь команди Іршави, Білок, Кушниці і Нового Давидкова.
– Знаково те, – каже Станіслав Сухан, – що за команду Іршави виступав син Андрій. Його визнано кращим гравцем матчу і нагороджено призом.
На запитання, чому в турнірі брала участь команда Мукачівського району, С.Сухан відповів, що там свого часу виступав Андрій Веждел і заявив про себе результативною грою.
Приємно зазначити, що футболісти Іршави були першими. Другу сходинку посіла команда Н. Давидкова, третіми стали білківчани.
Серед вболівальників на матчі була й дружина футболіста Ганна Веждел. На її очах можна було побачити сльози радості і смутку: радості, що не забувають про чоловіка, смутку, бо вже немає його серед нас.

Василь ШКІРЯ