Версія для друку Версія для друку

Літературне свято в Імстичові

Влаштували його завідуюча бібліотекою Оксана Гойда та вчителька ЗОШ І ступеня Ганна Кузьма. Для того, щоб воно було справжнім, на нього запросили письменника Василя Шкірю.
Проходило воно в сільській бібліотеці, котра, завдяки старанням Оксани Гойди, стала однією з кращих в районі та області. Вчителька Ганна Кузьма привела на зустріч із Василем Шкірею у повному складі свій третій клас і ще з десяток учнів з інших класів.
– Наші вихованці дуже хотіли поспілкуватися із живим письменником, – сказала на зустрічі Ганна Антонівна, – і нарешті це сталося. Всі ми дуже задоволені.
Діти уважно слухали письменника, задавали йому багато запитань, а потім читали його казки зі збірки «Двадцять п’ять казочок для маленьких діточок». По їх обличчях, які аж світилися, було видно, що вони дуже задоволені.
У кінці зустрічі Василь Шкіря подарував сільській бібліотеці свої нові книги.
Письменник щасливий тим, що його книги читають, – зауважив він. – Надіюся, що вони не будуть лежати у вас мертвим капіталом.
Між іншим, останній раз в Імстичівській бібліотеці побували письменник Василь Вовчок та Петро Скунць понад п’ятдесят років тому.

Михайло Ціцак

Ваш отзыв

Ваш коментар