Версія для друку Версія для друку

Дарувати людям радість життя

Професія медичної сестри є однією з найвідповідальніших і найгуманніших.
Медсестри, акушерки, фельдшери супроводжують людину у продовж усього її життя: від народження – першого її крику і до останнього подиху – смерті.
Роль медичної сестри в системі охорони здоров’я переоцінити неможливо. У будь-якому стаціонарі день починається не з перших променів сонця, а з появою в палаті медсестри. Вимірювання тиску, підготовки до обходу – процедури одна за одною. Весь день на ногах, потрібно не просто чітко виконувати всі приписи лікарів, а вселити в пацієнта надію на одужання: словами і посмішкою.
На вас, дорогі медсестри, покладають надію не тільки хворі, але й лікарі, з якими ви працюєте. На ваших плечах лежить максимальна робота. Ви вмієте добрим словом підтримати як хворого, так і лікаря, для якого ви надійний помічник, здійснюєте господарську діяльність, щоб у медичних закладах було чисто, затишно та комфортно. . Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.
Велике спасибі літнім медичним сестрам, які сумлінно пропрацювали десятки років у медичних установах КЗ «Іршавська РЛ». Нині вони є прикладом для молодих медсестер. Дякуємо Вам за нелегку працю!
Шановні колеги – медичні сестри, фельдшери, лаборанти!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня Медичної сестри!
В цей день висловлюю Вам слова глибокої вдячності і дякую за кожен день, коли Ви оточуєте своїх пацієнтів любов’ю і турботою, адже медична сестра – це життєлюбність, це – розуміння чужої біди, це – відчайдушна хоробрість, це – мудрість і людяність, це величезна любов до людей, це – душа і серце, віддані людям.
Зі святом Вас! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Флоренс Найтінгейл ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

Ольга Пензеник,
заступник головного лікаря
з медсестринства

Ваш отзыв

Ваш коментар